Cizre İhracat Rekortmenleri ödüllerini aldı

Cizre İhracat Rekortmenleri ödüllerini aldı

2015 yılı içerisinde yapılan İhracat Sıralamasında ilk sıralarda yer alan Cizreli İş adamları düzenlenen bir İftar Programında bir araya geldi. Düzenlenen ödül töreninde iş adamalarına ödülleri törenle verildi.

Türkiye'de 2015 yılı içerisinde yapılan İhracat Sıralamasında ilk sıralarda yer alan Cizreli İş adamları için Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği(DAİB) ve Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından İftar Programı ve Ödül töreni düzenlendi. İftar Programında İhracatçılara ödülleri törenle verildi.

Ödül Törenine Kaymakam Ahmet Adanur, Belediye Eş Başkanı Leyla İmret, Sırt köy Belediye Eş Başkanı Evin İğdi, Emniyet Müdürü Ayhan Altok, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği(DAİB) Başkanı Cemal Şengel, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Çağlı, Bölge İş Adamları, STK Temsilcileri, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Ödül Töreninde kısa bir konuşma yapan Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği(DAİB) Başkanı Cemal Şengel,"Cizre TSO Başkanı Süleyman Çağlı ile birlikte İş adamlarına hizmet vermek için büyük bir uğraş içindeyiz" dedi.

2013 Yılındaki İhracat Yıldızları Ödül Töreninde Cizre'ye okul yapma sözü verdiklerini belirten Şengel, "Okul yapmak için yönetim kurulumuzdan gerekli izinleri aldık. Ancak Milli Eğitim Bakanımızdan gerekli onayı alamadık ama Sayın Cizre Kaymakamımız bir yolunu bulur ve bakanlıktan onay aldığımızda Cizre'ye verdiğimiz okul sözünü yerine getireceğiz.” İfadelerini kullandı.

2014 yılı işadamları için zor bir yıl oldu

2014 Yılının İş adamları için zor bir dönem olduğunu belirten Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Çağlı, başta Suriye ve Irak olmak üzere bölgedeki savaşların işadamlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Gecenin sonunda 2015 yılında ihracatta en büyük yatırım yapan şirketlerin temsilcilerine ödülleri takdim edildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.