Cizre Nuh Gıda Bankası’ndan 200 aileye yardım

Cizre Nuh Gıda Bankası’ndan 200 aileye yardım

Şırnak’ın Cizre ilçesinde faaliyetlerde bulunan Cizre Nuh Gıda Bankası, ilçe merkezinde 200 aileye gıda ve giyim yardımında bulundu.

Umut Kervanı Platformu’na üye Cizre Nuh Gıda Bankası, mağdur ve muhtaçların umudu olmaya devam ediyor. Dernek yetkilileri ilçe merkezinde ihtiyaç sahibi toplam 200 aileye gıda ve giyim yardımında bulunduklarını belirttiler.

 

Şimdiye kadar yüzlerce aileye ulaşan Cizre Nuh Gıda Bankası bu hafta içerisinde de daha önceden tespitini yapmış oldukları 140 aileye bir aylık ihtiyaçlarını giderecek şekilde temel gıda yardımında bulundu. Ayrıca 62 aileye de giyim yardımında bulunduklarını belirten dernek yetkilileri toplamda 200 aileye yardım ulaştırdıklarını belirttiler.

 

Cizre Nuh Gıda Bankası Yardım Komisyonu Başkanı Savaş Topal, başlatmış oldukları 2015 yılı yardım seferberliği kampanyasına vurgu yaparak “Tüm hayırsever kardeşlerimiz, tespit etmiş olduğumuz yardıma muhtaç ve yoksul ailelere ulaşmamızda bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Bugüne kadar Allah’a hamdolsun bizi aracı kılan tüm hayırseverlerin yardımlarını muhtaç ailelerimize ulaştırdık. Bundan sonrası içinde yapacakları bağışlarla kendilerine yardım götürmemizi bekleyen yoksul ve biçarelerin umutlarını boşa çıkarmamak için hep beraber bu umutları yeşertmeye, hayırsever halkımızı davet ediyoruz.” dedi.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.