Cizre'de Mewlid etkinliğine davet

Cizre'de Mewlid etkinliğine davet

Peygamber Sevdalıları Vakfı Cizre Koordinatörlüğü, yarın (pazar) düzenleyecekleri Mewlid etkinliğine tüm bölge halkını davet etti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı, "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinlikleri kapsamında her yıl gerçekleştirdiği Mewlid etkinliğini bu sene "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temasıyla gerçekleştirecek. 

Startı, Şırnak'ın Cizre ilçesinde verilecek olan Mewlid etkinliğinin hazırlıkları tamamlandı.

Konu ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Cizre Koordinatörü Kadri Özalp, tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, pazar günü Bırca Belek İç Kale'de saat 16.30'da gerçekleştirecekleri Mewlid etkinliğine tüm bölge halkını davet etti.

Özalp, "Peygamber Sevdalıları Vakfı Cizre Koordinatörlüğü olarak Peygamber Efendimizin mesajının daha iyi anlaşılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her yıl yaptığımız Mewlid etkinliğimizi bu sene de yapacağız. 'Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed' temasıyla gerçekleştireceğimiz etkinliğimiz için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Halkımızı, esnaflarımızı ve köylerimizi ziyaret ederek, etkinliğimize davet ediyoruz. İlçe merkezimizde işlek caddelere brandalarımızı astık. Gönüllü kardeşlerimiz 10 bin el ilanı, vakfımızın hediyesi olan 6 bin adet '40 hadis 40 Ders' el kitabını çarşıda, mahallelerde halkımıza dağıtıyor. Ayrıca anons aracımız ilçe merkezi ve köylerimizi gezerek halkımızı davet ediyor. Burada temel amacımız, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in mesajını tüm insanlığa daha iyi bir şekilde aktarmaktır." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.