Çocuklar ebeveynlerini mest etti

Çocuklar ebeveynlerini mest etti

Hayır Eli Derneği Cennet Bahçesi Çocuk Kulübü, öğrenciler için yılsonu etkinliği düzenledi. Çocukların ezberden okuduğu Kur’an, hadis ve ilahiler izleyenleri mest etti.

Hayır Eli Derneği’nin İkitelli temsilciliğine bağlı Cennet Bahçesi Çocuk Kulübü, yetiştirdiği onlarca öğrenci için yılsonu etkinliği düzenledi. Mezun olan çocuklar yıl içerisinde ezberlediği Kur’an-ı Kerim sureleri, hadis ve ilahileri sahnede seslendirdi. Çocukların performansları ise onları izleyen ebeveynlerini duygulandırdı.

Rabbim bu eserleri ortaya çıkaran kurumları daim eylesin

Programda, Doğruhaber Gazetesi Yazarı Abdulkadir Turan bir konuşma gerçekleştirdi. Çocukların ortaya koyduğu performanslardan oldukça etkilendiğini söyleyen Turan, “Çocukları, ailelerini ve de hocalarını tebrik ediyorum. Bu ortaya çıkan bir şaheserdir. Çocuklarımız mükemmel bir gösteri sundular. Rabbim daim kılsın İnşallah. Rabbim bu tür hayırlı kurumların, bu kurumlarda hocalık yapacak hocaların ve bu kurumlara çocuklarını gönderecek siz ailelerin sayısını arttırsın İnşallah” ifadelerini kullandı.

Allah Rahman’dır çalışana verir

Çocukların İslami bir çizgide yetişmesinin birlikte başarılacak bir durum olduğuna dikkat çeken Turan, “Hocalar, çocuklar ve veliler hep beraber işbirliği edeceğiz ve beraber çalışarak onları mukaddes bir hedefe doğru yürüteceğiz. Bu yolda sabırlı olunca Allah Rahman’dır, yardımını bizlerden esirgemez. Yüce Allah bizlere irade vermiştir. Bu da kendini değiştirme kabiliyetidir. Kul değişmek isteyince Allah veriyor. Eskiden ‘Hocam ne yaparsak yapalım olmuyor’ diyordular. Öyle değilmiş bunu burada gördük. Bakın bugün burada sergilenen şaheserler gösterdi ki isteyince oluyor.” dedi.

Turan’ın konuşmasının ardından minik öğrencilere hediyeler verildi. Program öğrencilere karnelerinin dağıtılması ile sona erdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.