Çocuklardan yetimler yararına düzenlenen kermese destek

Çocuklardan yetimler yararına düzenlenen kermese destek

​İkra Eğitim-Der bünyesinde eğitim alan 4-6 yaş arası çocuklar, evde yaptıkları pasta ve börekleri kermese bağışladılar.

İkra Eğitim-Der bünyesinde eğitim alan 4-6 yaş arası çocuklar, yaptıkları anlamlı yardım faaliyetlerine bir yenisini daha eklediler.

"Cumanın Bereketi Yetimlerin Gülüşü Olsun" temasıyla her cuma günü kumbaralarına topladıkları parayı yardım kuruluşlarına hibe eden çocuklar, anlamlı yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Yetimler Vakfı tarafından düzenlenen yardım kermesine evde yapılan pasta ve börekleri getiren çocuklar, bu güzel davranışlarından dolayı takdir topladılar.

Yaptıkları yardım faaliyetiyle ilgili duygularını paylaşan 5 yaşındaki Ömer Faruk Memiş, kermese katkıda bulunmak için evde yapılan pasta ve börekleri arkadaşlarıyla beraber kermesin kurulduğu alana getirerek görevlilere teslim ettiklerini söyledi.

4 yaşındaki Sevde Korkutan ise yetimler yararına düzenlenen kermese katkıda bulunmak için evde yapılan pasta ve börekleri görevlilere verdiklerini ve her zaman yetimlere sahip çıkacaklarını ifade etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler