Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Netanyahu kendine çeki düzen ver!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Netanyahu kendine çeki düzen ver!

Siyonist işgalcilerin son günlerde düzenlediği saldırılarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ey Netanyahu sen çok zayıfsın çok garipsin. Kendine çeki düzen ver" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da il kongresi öncesinde vatandaşlara seslendi. Burada kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siyonist işgalcilerin başbakanı Netenyahu'nun kendine çeki düzen vermesi gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu: "16 Nisan'da ortalamanın üzerine çıkamadıysak da inşallah mart, kasım 2019'da bu ortalamaların çok çok üzerine çıkmak suretiyle bizler için farklı düşünenlere gerekli cevabı vereceğiz. Kardeşlerim yola çıktığımızda Türkiye'nin kişi başına milli geliri 3 bin 500 dolardı, şimdi 11 bin dolar. Nereden nereye. Bunları anlatmanız lazım bilmeyenlere."

Siyonist işgalci israilin başbakanı Netenyahu'nun kendine çeki düzen vermesi gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Dün israilin başbakanı muhatabım değil de, bir laf etmiş. Onların ordusu hiçbir zaman zulüm yapmamış. Bizim Afrin'de mazlumlara kalkıp da oralarda askerimizin zulmettiğini söylüyor. Ey Netanyahu sen çok zayıfsın, çok garipsin. Kendine çeki düzen ver. Sen terör devletisin. israil ordusu ve israil mazlumlara karşı cesur. Mazlumların dışında korkak. Korkaklar zafer anıtı dikemez." ifadelerini kullandı. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.