Diyarbakır'da şehitler için mevlit okundu

Diyarbakır'da şehitler için mevlit okundu

ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar için Diyarbakır Tarihi Ulu Camii’nde mevlit okundu.

ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar için Diyarbakır Tarihi Ulu Camiinde mevlit okundu, dualar edildi ve vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

15 Temmuz Milli Birlik Günü dolayısıyla, 15 Temmuz 2016 darbe girişiminde şehit olanlar için Tarihi Ulu Camii’nde mevlit okutuldu, hatm-i şerif duası yapıldı.

Sur ilçesinde bulunan Ulu Camiindeki programa Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ile üst düzey yöneticiler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Ulu Camii’nde Mevlid-i Şerif ten sonra mevlide katılanlara öğle namazının ardından yemek ikramında bulunuldu.

Mevlid-i Şerif’e katılan şehit ailelerine ve vatandaşlara Vali Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, milletvekilleri Ebubekir Bal ve Oya Eronat yemek ikram etti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler