Doğum yapan annelere 'Sevgi Bohçası'

Doğum yapan annelere 'Sevgi Bohçası'

Türk Kızılay Derneği Silopi Şubesi, Silopi Devlet Hastanesinde doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere bebek ve annenin ihtiyaçlarını karşılayan malzemelerin bulunduğu "Sevgi Bohçası" hediye ediyor.

Türk Kızılay Derneği Silopi Şubesince ihtiyaç sahibi annelere bebek ve annenin ihtiyaçlarını karşılayan malzemelerin bulunduğu "Sevgi Bohçası" hediye etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Devlet Hastanesinde doğum yapan bir annelere hediyeleri bizzat Kızılay yönetimince teslim edildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Kızılay Silopi Şubesi Kadın Kolları Başkanı Betül Devecioğlu, "Kızılay Derneği Silopi Şube olarak Silopi Devlet Hastanesi ile yapmış olduğumuz protokol gereği ihtiyaç sahibi Annelere 'Sevgi Bohçası' dağıtımına devam etmekteyiz. Şube Başkanımız Murat Tatar, Şube Başkan Yardımcımız Muhammed Aliağaoğlu ile Devlet Hastanemiz ile görüşmelerimiz sonucunda Kızılay Silopi Kadın Kolları olarak devlet hastanesi kadın doğum servisimize ziyarette bulunularak doğum yapmış annelerimize hediyelerimizi veriyoruz. Bu projemiz aralıksız devam ediyor." dedi.

İLKHA


Doğum yapan annelere 'Sevgi Bohçası'

Doğum yapan annelere 'Sevgi Bohçası'

Doğum yapan annelere 'Sevgi Bohçası'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.