Dost-Der’den 18 bin kitap bağışı

Dost-Der’den 18 bin kitap bağışı

Mardin’de faaliyet yürüten Dost-Der tarafından başlatılan ‘Saklama Bağışla’ kitap kampanyası çerçevesinde şuana kadar 18 bin kitap bağışında bulunuldu.

Mardin Dost-Der'in ‘Saklama Bağışla’  sloganıyla başlattığı kitap toplama kampanyası devam ediyor. Dernek, şuana kadar onlarca okula 18 bin kitap bağışında bulundu.

Dost-Der'in kitap kampanyası çerçevesinde Artuklu Düşünce Topluluğu ve Artuklu İlahiyat Topluluğu üyeleri, KYK Erkek öğrenci Yurdu’nda kalan Nusaybinli öğrencilere ve Abdülhamit İncioğlu Ortaokulu’na kitap dağıttı.

Artuklu Düşünce Topluluğu ve Artuklu İlahiyat Topluluğu’nun bayan üyeleri Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde yatan hastalara Hidayet Vakfı’nın tedarik ettiği Hastalar Risalesini dağıttı.

Dost-Der; yine Kızıltepe bulunan İrfan-Der üyeleri aracılığıyla Yumurcak Ortaokulu öğrencilerine ‘Hz. Peygamberin Üstün Ahlakı’ kitabını dağıttı.

Kitap dağıtan Artuklu İlahiyat Öğrencileri Topluluğu üyeleri, konu il ilgili şunları söylediler;  “Bu tür güzel çalışmalar devam edecektir. Kitap okumadan mahrum olan kardeşlerimiz için yapılan çalışmaları sürekli destekleyeceğiz. Kampanyayı başlatan Dost Der’e teşekkür ediyoruz. Kitap dağıttığımız kardeşlerimizden ricamız, bu kitapları okumaları ve diğer arkadaşlarına okutmalarıdır. Tüm halkımızdan kitap noktasından destek bekliyoruz.”

Kitapları alan öğrenciler ise memnuniyetlerini dile getirip Dost- Der başta olmak üzere Artuklu Düşünce Topluluğu ve Artuklu İlahiyat Topluluğu üyelerine teşekkür ettiler.  (M. Salih Keskin/Mahsum Tunç - İLKHA)
















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.