Ergani Kardeş Der Ramazan yardımlarına başladı-video-foto

Ergani Kardeş Der Ramazan yardımlarına başladı-video-foto

Ergani’de faaliyet yürüten Kardeş Der, Ramazana ayı münasebetiyle muhtaçlara gıda yardımında bulundu.

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Kardeş Der, Ramazan ayı yardım faaliyetlerine başladı.

Daha önce tespit ettiği muhtaç ailelere gıda yardımında bulunan derneğin yardımlarının Ramazan ayı boyunca devam edeceği belirtildi.

Yapılan yardımlarla ilgili konuşan Kardeş Der Yardım komisyonu başkanı Mustafa Öz; Kardeş Der olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında tespit ettikleri fakir ve muhtaç ailelere yardımlarını sürdüreceklerini belirterek, bu yıl da Ramazan ayına girilmesiyle beraber yardımlarına başladıklarını söyledi.

Öz, “Bu yıl da tespit ettiğimiz fakir ve muhtaç ailelere yönelik olarak, genel olarak temel gıda maddelerinden oluşan paketler hazırladık. İnşallah Ramazan ayının sonuna kadar hayırsever halkımızdan bizlere gelen yardımları bu muhtaç ailelerimize dağıtmaya devam edeceğiz.” dedi.

Dernek olarak ihtiyaç sahibi insanlara dağıttıkları yardımların daha da artırılması ve daha çok fakir aileye ulaşılması adına hayırseverlerin desteklerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Öz; “Vücudumuzla Ramazan orucunu ifa ederken, maddi olarak da malımızdan ahiretimize yatırım yapalım. Zekâtlarınızı, fitrelerinizi, infaklarınızı derneğimiz yoluyla inşallah müstahak olan yerlere ulaştıracağız.  Halkımız mutmain olsun ki, yardımları en müstahak yerlere ulaştırılıyor. Şimdiye kadar bizlere yardımda bulunan, yardım paketlerinin hazırlanmasında emeği geçenlerden de Allah razı olsun.” İfadelerini kullandı. (İLKHA)




















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.