Evi yanan aileye Mustazaflar Cemiyeti’nden yardım

Evi yanan aileye Mustazaflar Cemiyeti’nden yardım

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evi kullanılmaz hale gelen aileye yardım etti. Cemiyet ayrıca belediye tarafından işten çıkarılan bir işçiye ve evine hırsız giren ailelerin de ihtiyaçlarını karşıladı.

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, 100. Yıl Mahallesinde ikamet eden ve geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evleri kullanılmaz hale gelen Oğuz ailesine yardım etti.

Cemiyet ayrıca Ağrı Belediyesi tarafından işten çıkarılan bir işçi ve evlerine hırsız giren aileye de mağduriyetleri giderilmesi için yardımda bulundu.

 

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu tarafından evi yanan aileye içinde gıda maddesi, halı ve birçok ev ihtiyacının olduğu yardım malzemesi teslim edildi.

 

Yardım Komisyonu Başkanı Evren Kılıçaslan yardımlar ile ilgili yaptığı açıklamada,” Aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz. Yangını duyduğumuz gibi elimizdeki imkânlarla aileye ulaşıp ihtiyaçlarını gidermek için çalıştık. Gıda malzemeleri, halılar ve bir takım ev ihtiyaçlarının olduğu paketleri aileye teslim ettik. Belki tam manası ile ailenin mağduriyetini gidermedik ama elimizden geldiğince ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Bu ailemizin yanında Ağrı Belediyesi tarafından çıkarılan 156 işçiden bir kişi bize başvurdu. Mağdur aileye de gıda paketleri teslim ettik. Ayrıca evine hırsız giren ailenin de başvurusu neticesinde kendilerine gıda paketlerini teslim ettik. Bu ailelerimize hayır sahiplerinin ulaşmasını temenni ediyoruz. Allah hayır sahiplerinden razı olsun “ dedi.

 

Şaban Oğuz, yangınla birlikte mağdur olduklarını ve kendilerine uzanacak yardım elini beklediklerini ifade ederek Mustazaflar Cemiyeti yetkililerine de teşekkür etti.  İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.