Fırtına Bingöl Karlıova'da çatıları uçurdu

Fırtına Bingöl Karlıova'da çatıları uçurdu

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar, hayatı felç ederken bir çok okul ve evin çatısı uçtu.

Karlıova ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan fırtına, hayatı felç ederken  bir çok okul ve evin çatısını uçtu. Şiddetli rüzgarla havada uçuşan cisimler, park halindeki araçların üzerine düşerek maddi hasara neden oldu.

İki gündür etkisini sürdüren kuvvetli rüzgar , akşam saatlerinde fırtınaya dönüştü. Fırtınanın uçurduğu çatının Karlıova Lisesi bahçesinde park halindeki araçların üzerine düşmesi sonucu araçlarda maddi hasar oluşurken vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Fırtına anında 12 AV 167 plakalı aracın üzerine düşen çatı, maddi hasara yol açtı. Olay yerinde hazır bulunan Karlıova Emniyet Amirliğine bağlı ekipler tarafından olay yerinde güvenlik önlemleri alındı.

Öte yandan, Karlıova Turgut Özal Mahallesindeki iki lojmanın çatısı uçtu. Olay anında çevredeki evlerde ciddi anlamda maddi hasar meydana geldi. Karlıova Adalet Sarayı ve Karlıova Kız Yurdunun çatısı da rüzgârın etkisiyle uçarak karayoluna düştü. Elektrik tellerinin kopması sonucu mahallede elektrikler kesildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.