Gaziantep Rehber Der'in düzenlediği kermese yoğun ilgi

Gaziantep Rehber Der'in düzenlediği kermese yoğun ilgi

Gaziantep Rehber Der ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına Şahinbey Parkı'nda 3 gün sürecek bir kermes düzenliyor.

Gaziantep Eğitim Rehberlik Araştırma ve Yardımlaşma Derneği’nin (Rehber Der) ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenliyor. Karataş Şahinbey Parkı'nda fakir öğrenciler için düzenlenen kermese halk yoğun ilgi gösteriyor. Birçok ürünün sergilendiği kermesin üç gün süreceği belirtildi.

Gıda, giyim, ayakkabı, çeyizlik eşya, yöresel ev yemekleri, zücaciye, kitap ve kırtasiye reyonlarının bulunduğu ve hayırsever hanımların yaptığı elişi nakışların satıldığı kermes, Perşembe günü gece saatlerine kadar devam edecek.

Gaziantep Rehber Der Başkanı Mustafa Kaya, dernek üye ve gönüllülerinin katkılarıyla düzenlenen kermesten elde edilecek gelirle fakir öğrencilerin eğitimlerine destek olunacağını söyledi.

Gaziantep halkını düzenledikleri kermese davet ettiklerini belirten Kaya, kermeslerine yoğun bir ilginin olduğunu ve kermeslerinde bulunan reyonlar ile ilgili bilgiler verdi.

Fakir öğrencilere güçleri nispetince yardım etmeye çalıştıklarını dile getiren Kaya, özellikle hayırseverleri kermeslerine beklediklerini ve katkıda bulunmalarını istedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.