Gaziantep'te Siyer sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi

Gaziantep'te Siyer sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi

Her yıl Peygamber Sevdalıları Platformu'nun Türkiye genelinde düzenlediği Kutlu Doğum Siyer sınavında (KDSS) Gaziantep'ten katılıp dereceye girenlere ödülleri düzenlenen etkinlikle verildi.

GAZİANTEP - Her yıl Hz. Peygamber’in hayatını ve mesajını insanlara ulaştırmak gayesiyle çeşitli etkinlikler düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformu’nun Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Siyer sınavında (KDSS) Gaziantep’ten dereceye girenlere ödülleri düzenlenen etkinlikle verildi.

 

Kutlu Doğum Siyer sınavında 1. kategori ve 2. kategoride dereceye girenlere ödülleri Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep koordinatörlüğü yetkilileri tarafından takdim edildi.

 

Kutlu Doğum Siyer sınavında 1. kategoride 1. olan Sabri Kaya Umre ödülü ile ödüllenirken, Gaziantep genelinde ikinci ve üçüncü olma başarısını gösteren Songül Göçer ile Melika Balcı ise tam ve yarım altın ile ödüllendirildi. Dereceye giren iki bayana ödülleri Mustazaflar Cemiyeti Gaziantep Şubesi Kadın Kolları Üyesi Cennet Özaslan tarafından verildi.

 

Kutlu Doğum Siyer sınavında 2. kategoride dereceye giren 1. Muhammed Dikiltaş, 2. Osman Kaya ve 3. olan Zehra Zeynep Kaplan ise çeyrek altın ile ödüllendirildi.

 

Kaybedeni olmayan bir sınava girdiklerini belirten katılımcılar Hz. Muhammed’in hayatından sınava girmenin ayrı bir güzelliğinin olduğunu ve Peygamber Sevdalıları Platformu’na da Peygamberin hayatı olan Siyeri okumalarına vesile olduklarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

 

Ayrıca programda 12 ay boyunca gördükleri siyer eğitiminde, eğitimlerini tamamlayan 6 öğrenciye Molla Müfit Yaray tarafından Siyer uzmanlık sertifikaları takdim edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.