Gülen'e Destek Veren CHP, 'Cemaat Öğrencileri Kandırıyor!'

Gülen'e Destek Veren CHP, 'Cemaat Öğrencileri Kandırıyor!'

Bu gün Dershanelerin ihtiyaç olduğunu savunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2005 yılında Gülen Hareketi'ne ait okulların Meclis tarafından araştırılması için önerge vermiş.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2005'te 71 milletvekili ile birlikte verdiği ve yurtdışındaki Gülen okullarının kapatılmasını istediği meclis önergesini hatırlayamadı.

HATIRLAYAMADI, "O ÖNERGEYİ BİR GÖRMEM LAZIM" DEDİ

Kılıçdaroğlu, "Araştırma önergesine gelince, tabi O önergeyi görmem lazım. Eğer öyle bir önerge vermişsek, araştırma ihtiyacını duyduğumdandır. Bir şeyin araştırılması onun mutlaka olumsuz sonuçlanacağı anlamına gelmez." dedi.

Bu arada CHP'nin, dönüştürülmelerine karşı çıktığı dersaneler için 2008'de, suçlayıcı ve ağır ithamların yeraldığı bir başka önerge verdiği ortaya çıktı.

DERSHANELERİ YERDEN YERE VURMUŞ, CEMAAT'İ SUÇLAMMIŞ

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; CHP'li 20 vekilin imzasıyla 22 Şubat 2008'de verilen önergede dershaneler yerden yere vuruluyor.

O önergede şu ifadeler yer alıyor:

Sayıları 5 bini bulan dershaneler eğitim sistemimizin açıklarını kapattığını savunmaktalar. Dershaneler gerçekten yaraları iyileştirmekte mi, yoksa vücudun yaralara alışmasını mı kolaylaştırmakta.

Seçeneklere indirgenmiş bilgi yığınlarını öğrencilere ezberletmek belki bireysel bazda başarı olarak görülebilir ancak, toplumun geleceği açısından bakıldığında başarı sözcüğünü kullanmak eğitimcilere ve gelecek kuşaklara haksızlık olacaktır.

Cemaat dershaneleri öğrencileri "ders çalıştırıyoruz" kandırmacasıyla kamplara alıyor. Öğrencide psikolojik telafisi mümkün olmayacak bozulmalara neden olmaktadır. (Hürseda Haber)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.