HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Van'da bir dizi temasta bulundu

Partisinin belediye başkan adaylarının tanıtım programı için Van'a gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, kentte bir takım ziyaret ve temaslarda bulundu.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR, belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor.


Son olarak dün Van'da 1 büyükşehir, 2 il, 7 ilçe ve 1 belde belediye başkan adayını tanıtım programıyla kamuoyuna açıklayan HÜDA PAR, yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında bugün Van'da bazı temaslarda bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, kentte ilk olarak Filistin Dayanışma Çadırı'nı ziyaret etti.

3.png

Van Filistin'e Destek Platformu tarafından kent merkezine kurulan çadırda Van Sivil Dayanışma İnisiyatifi (SDİ) Dönem Sözcüsü Mehmet Ali Uca ve gönüllülerle bir araya gelen Yapıcıoğlu, ilgiyle karşılandı.

2.png

Yapıcıoğlu, Filistin Dayanışma Çadırı ziyaretinin ardından esnaf, kanaat önderi ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından Yapıcıoğlu, Kadim Aşiretler Federasyonu'nu ziyaret etti.

1.png

Federasyonun yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yapıcıoğlu, sorun, sıkıntı ve talepleri dinleyerek HÜDA PAR belediyeciliğinde gerçekleştirmeyi düşündükleri hizmetleri anlattı.

Son olarak yerel bir TV kanalına konuk olan Yapıcıoğlu'nun Van programı sona erdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.