HÜDA PAR Milletvekili Demir: HÜDA PAR'ın amacı hayatı ahlaklı hale getirmektir

HÜDA PAR Milletvekili Şehzade Demir, Türkiye'de Müslümanca siyasetin yapılabileceğini ilk kez HÜDA PAR siyasetinde görüldüğünü ve bu siyaset anlayışının toplum içerisinde kabul gördüğüne vurgu yaptı.

HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Yaz Etkinlikleri" programı kapsamında Bozova ilçesinde bir araya gelen yüzlerce genç hem eğlendi hem de kaynaşarak bir birleriyle sohbet etti.


Program öncesi, Hür Gençlik üye ve gönüllüleri çevre temizliği yaptı.

Düzenlenen piknik etkinliğinde bir araya gelen gençler çeşitli oyunlar oynayarak bilgi yarışmasına katıldı.

Gençler arasında manevi değerlerin yayılması ve yaşanması, dijitalleşen dünyada yalnızlaşan gençlerin bir araya gelerek İslami ve insani değerlere yeniden sarılması amacıyla düzenlenen etkinlikte, gençler birbirlerine saygı ve sevgi içerisinde mücadele etti.

Düzenlenen yarışma sonrasında birinci olanlara madalya takdim edildi.

download.png

Programda bir konuşma yapan HÜDA PAR Milletvekili Şehzade Demir, HÜDA PAR'ın, yol haritasını İslam'dan, meşruiyetten, helal ve harama riayetten alan bir parti olduğunu ifade etti.

Demir, toplumun özellikle gençliğim yaşam tarzında, düşüncesinde ahlak üzerinde çalışıldığını söyleyerek böyle bir toplumsal yapı içerisinde Hür Gençliğin bir güneş gibi doğduğunu belirtti.

"İnsanlar Müslümanca siyasetin yapılabileceğini ilk kez HÜDA PAR'la gördü"

HÜDA PAR olarak her şeyin kendilerine meşru olmadığına dikkat çeken Demir, "Türkiye'de Müslümanca siyasetin yapılabileceğini ilk kez HÜDA PAR siyasetinde insanlar gördü, tanıştı. Bizim hakikaten diğer partilerden farkımız işimizin çok çok daha zor olmasından dolayıdır çünkü her şey bizim için meşru değildir. Türkiye'deki siyaset geleneğinin açtığı kulvarda onların yaptığı gibi yürümek, çalışmak, yaptıklarını yapmak, yaptığı şeyleri söylemek bizim için uygun olan şeyler değildir. Biz hassasiyetlerimizi, düşüncelerimizi, yol haritamızı İslam'dan, meşruiyetten, helal ve haramdan alan bir partiyiz." dedi.

"Hür Gençlik görevinin ne kadar büyük ve ağır olduğunu çok iyi biliyor"

Gençliğin bir ahlakının olması gerektiğini söyleyen Demir, "Hür Gençlik işlevinin, sorumluluğunun, görevinin ne kadar büyük ve ağır olduğunu çok iyi biliyor. Allah'u Teâla Resulullah'a 'Sen çok büyük bir ahlak üzeresin' diyor. Toplumun özellikle gençliğimizin yaşam tarzında, düşüncesinde ahlak çıkarılmış ya da çıkarılmaya çalışılıyor. Bu çok büyük, kuşatıcı, kapsamlı bir proje haline gelmiştir. Hayatın, İslam'a göre, Allah'ın koyduğu ölçülere göre bir ahlakı vardır. Siyasetin bir ahlakı vardır. Gençliğin bir ahlakının olması gerekir. Toplumun içerisinden ahlak kaldırılmış, siyasetin içerisinden ahlak kaldırılmış, gençliğin içerisinden ahlak kaldırılmıştır." diye konuştu.

"Hür Gençlik bir güneş gibi toplum içerisine doğmuştur"

HÜDA PAR toplumun ıslahını hedefine koyduğunu ifade eden Demir, "Ailenin tamamı bir odanın içerisindedir. Aynı odanın içerisinde herkesin elinde bir telefon ve herkes aslında kendi odasının içerisindedir. Bu her geçen gün toplumun tamamını kuşatan, toplum anlayışına dönüşen bir durumdur. Böyle bir toplumsal yapı içerisinde Hür Gençlik bir güneş gibi toplum içerisine doğmuştur. Çok büyük bir misyon ve sorumluluk alarak bu toplumun ıslahını hedefine koymuştur. Buna doğru her geçen gün daha kararlı, ciddi, kuşatıcı adımlarla yürümeye devam etmektedir." şeklinde konuştu.

"HÜDA PAR'ın siyaset tarzı hayatı ahlaklı hale getirmektir"

HÜDA PAR'ın siyaset anlayışının toplum tarafından kabul gördüğünü söyleyen Demir, "Her geçen gün Hür Gençliğin, HÜDA PAR'ın ve bu siyaset anlayışının toplum içerisinde yayıldığını, yerleştiğini, kabul gördüğünü görüyoruz, görmeye devam edeceğiz. HÜDA PAR'ın, Hür Gençliğin amacı, hedefi, programı, siyaset tarzı hayatı ahlaklı hale getirmektir. Siyaseti ahlak üzerine inşa etmek ve toplumu ahlaklı hale getirerek inancımızı, değerlerimizi toplumun anlayışına, düşüncesine, yaşam tarzına dönüştürmesi onun en önemli misyonu ve perspektifidir." şeklinde konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.