HÜDA PAR vasıtasıyla halk özüne dönecek

HÜDA PAR vasıtasıyla halk özüne dönecek

HÜDA PAR Şırnak Milletvekili Adayı Sevinik, HÜDA PAR vasıtasıyla halkın tekrardan özüne döneceğini söyledi.

HÜDA PAR, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Şırnak’ın Silopi ilçesi Dicle Mahallesinde milletvekili adaylarının katılımı ile seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa; HÜDA PAR Şırnak milletvekili adayları Nasuh Sevinik, Emcet Yalçın ile Rıdvan Tatar, İl Başkanı Abdullah Kılınç, Cizre İlçe Başkanı Ahmet Elçin, Silopi İlçe Başkanı Salih Gök ve partililer katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programında HÜDA PAR Şırnak Milletvekili Adayı Nasuh Sevinik bir konuşma yaptı.

24 Haziran seçimlerinin HÜDA PAR için bir fırsat olduğunu dile getiren Sevinik, bu fırsattan istifade edip halka hizmet etmek istediklerini söyledi.

Halkı temsil etme fırsatı eline geçen diğer partilerin huzur ve selamet ortamını inşa etmediğini belirten Sevinik, HÜDA PAR ile halkın huzura kavuşacağını söyledi.

“Halkımıza hizmet etmek için çalışalım”

Sevinik, “Bugün bu fırsat ve imkânlar elimize geçti. Bu fırsattan istifade edip hizmet ve mücadelemizi artırmamız gerekiyor. Bugün parti vasıtasıyla bu millete hizmet yapabiliriz. Şimdiye kadar diğer partiler ne yazık görüyoruz ki, huzuru ve selameti bu millete getiremedi.” dedi.

Konuşmanın ardından seçim irtibat bürosu dualar ile açıldı. (Ahmet Uçar – İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.