IHO-EBRAR yetim ve fakir çocukların yüzünü güldürdü

IHO-EBRAR yetim ve fakir çocukların yüzünü güldürdü

Merkezi Hollanda'da bulunan uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR, Bingöl Umut Kervanı aracılığıyla yetim ve fakir çocukların yüzünü güldürdü.

Uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR, Türkiye’de yaptığı kış yardımları kapsamında Bingöl Umut Kervanı aracılığıyla yetim ve fakir çocuklara kışlık mont ve bot dağıtımında bulundu. 

IHO-EBRAR’ın Bingöl Umut Kervanı aracılığıyla Bingöl merkezde dağıttığı mont ve ayakkabı hakkında değerlendirmelerde bulunan Bingöl Umut Kervanı Başkan yardımcısı Refik Gönül, uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR’ın katkısıyla Bingöl’de 50 yetim ve fakir öğrenciye bot ve mont yardımında bulunduklarını söyledi.

Gönül, dağıtılan yardım hakkında şunları söyledi:  “Bingöl’de bulunan 50 fakir ve yetim öğrenciye, uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR’ın katkısıyla mont ve ayakkabı dağıttık. Özelikle yetim ve fakir olan aile çocuklarını seçtik.  Derneğimize gelen yetim kız-erkek çocuklara mont ve botlarını verip, giydirip evlerine gönderdik.  İnanın buraya çağırdığımız yetim ve fakir çocukların ayaklarına ve üstlerine dikkat ettik, gerçekten ayaklarında iyi bir ayakkabı olmadığı için ayaklarında bir ıslaklık vardı. Buraya gelen aile ve çocukların, yapılan yardımla sevindirilmesine katkısı olanlardan Allah hayırlarını kabul etsin.” 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler