IHO Ebrar'dan Nusaybin'deki muhtaç ailelere kış yardımı

IHO Ebrar'dan Nusaybin'deki muhtaç ailelere kış yardımı

IHO Ebrar Uluslararası Yardım Kuruluşu, Mardin’in Nusaybin ilçesinde 10 ihtiyaç sahibi aileye kışlık yardımında bulundu.

Merkezi Hollanda’nın Den Haag kentinde bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO Ebrar, Nusaybin’de faaliyet gösteren Düşünce Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (Düşünce-der) tespit ettiği ihtiyaç sahibi 5’i Suriyeli 5’i de yerli  olmak üzere toplam 10 aileye kışlık yardımında bulundu.



İHO Ebrar’ın yaptığı yardımlar hakkında değerlendirmelerde bulunan İHO EBRAR yetkilisi Orhan Zeren, kış boyunca Türkiye’deki değişik il ve ilçelerde yardım faaliyetlerinde bulunduklarını, son olarak Mardin’in Nusaybin ilçesinde yardım dağıttıklarını belirterek,  yardımlarının ilerideki zamanlarda çeşitli il ve ilçelerde kurban eti olarak devam edeceğini  söyledi.

 

Zeren, “ Geçtiğimiz haftalarda da değişik il ve ilçelerde kış ayları için yardımlar dağıtmıştık son olarak  bu gün Nusaybin’de kışlık yardımları dağıttık. Aile başı dağıttığımız  2 battaniye 1 elektrikli soba 1 gıda kolisi olmak üzere getirdiğimiz  yardımları Düşünce Der’in tespitiyle 5 Suriyeli, 5 yerli aile olmak üzere toplamda  10 aileye teslim ettik.  Çeşitli il ve ilçelerde  dağıttığımız battaniye, elektrikli soba ile gıda kolileri yardımını  nihayet etine erdirmiş bulunmaktayız , Allah izin verirse artık yardımlarımızı kurban eti olarak sürdüreceğiz. Bu yardımları zaman içerisinde bir çok il ve ilçelere ulaştıracağız.” ifadelerini kullandı. (Cihat Şayık-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.