"İhtiyacı olan bu sepetten ekmek alabilir"

"İhtiyacı olan bu sepetten ekmek alabilir"

Tatvan'da bir esnafın başlattığı "İhtiyacı olan bu sepetten ekmek alabilir" kampanyası takdir topluyor.

BİTLİS -Tatvan'da esnaflık yapan Mehmet Kulu iş yerinde "İhtiyacı olan bu sepetten ekmek alabilir" sloganıyla bir yardım kampanyası başlattı. İyilik yapmak isteyen vatandaşlar ekmek alıp sepete bırakıyor ihtiyaç sahipleri ise gelip sepetten ekmek alıyorlar.

Yaptığı yardım faaliyetleri ile ilgili açıklamada bulunan Kulu, "İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını bir nebze de olsa gidermek için bu kampanyayı başlattık.Halkta böyle kampanyaları güzel görüyor. Duyarlı vatandaşlar gelip ekmek aldığında bir iki tane onlar atıyor tabi biz de sepete ekmek atıyoruz.'' şeklinde konuştu.
Bu kampanyanın bir ay önce başladığını belirten Kulu, kampanyayı sürdüreceklerini söyledi.

Tatvan'da yapılan böyle bir uygulamanın Türkiye'nin her yerinde yapılması gerektiğini dile getiren Akif Akdemir ''Gerçekten de Tatvan'ımızda ihtiyaç sahibi çok insan var. İhtiyaç sahipleri gidip marketlerden veya fırınlardan rastgele ekmek isteyemiyorlar. Bu kampanyayla ihtiyaç sahipleri markete danışmadan ekmeklerini ihtiyaçları kadar alıyorlar. Bu kampanyayının diğer esnaflar tarafından örnek alınmasını gerektiğini düşünüyorum." İfadelerini kullandı.(Menderes Beysülen-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.