Kâhta kutlu doğum etkinliği 2015 peygamber sevdalıları foto video

Kâhta kutlu doğum etkinliği 2015 peygamber sevdalıları foto video

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği sağanak yağmura rağmen yoğun katılımla gerçekleşti.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kâhta'da Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi. İlçenin miting alanında düzenlenen etkinlik sağanak yağmura rağmen ilçe halkının yoğun katılımla gerçekleşti

Ahmet Eroğlu Hoca’nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Peygamber Sevdalıları İlahi Grubu’nun seslendirdiği Mevlid-i Şerif ile devam etti. 

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Abdullah Kavan, Hz Muhammed’in (sav) bütün insanlık için bir lütuf olduğunu belirterek, “Buradan, Kâhta'dan, bu kardeşlerimin adına Avrupa’ya sesleniyoruz. Ey Avrupa! Gelin bu şahsiyeti tanıyın, bu kâmil ruhu anlayın, HzMuhammed’in (sav) kim olduğunu anlamaya çalışın. Sıkıntılarınızdan, hastalıklarınızdan, buhranlarınızdan kurtulun. Gelin bu kardeşlerimiz gibi, bu coğrafyada olduğu gibi Muhammed'i şemsiyenin altına girin ki kurtuluşa eresiniz. Çünkü Hz Muhammed Aleyhisselatu Vesselam bir nurdur, bir güneştir ve bu güneş kimin gönlüne sirayet ederse o aziz olmuştur.” dedi.

Etkinlik Medine Çocuk İlahi Grubu ve Özlem Ajans sanatçılarından Remzi Esmer’in seslendirdiği ilahilerle devam etti.

Sağanak yağmurdan dolayı kısa tutulan etkinlik Bilal Karakaş’ın okuduğu dua ile sona erdi.İLKHA





















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.