KAR-DER muhtaç aileleri sevindirdi

KAR-DER muhtaç aileleri sevindirdi

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde faaliyet gösteren KAR-DER, Ramazan ayında yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor.

Karlıova ve köylerinde bulunan muhtaç ailelere yardım eden, Karlıova Eğitim, Kültür, Sağlık, Yardım ve Dayanışma Derneği (KAR DER), Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine yardımlarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahiplerine dağıtılan her bir kolide mutfak ihtiyacını giderecek tüm gıdaların bulunduğu belirtilirken daha öncede bazı muhtaç ailelere alış veriş çeki verildiği kaydedildi.

KAR-DER Başkanı Murat Demir, bununla yetinmeyeceklerini ellerinden geldiğince kendilerine başvuruda bulunan tüm muhtaçlara yardımda bulunacaklarını ifade ederek, "Karlıova'da yaşayan ihtiyaç sahiplerinin mutlu olması bizim mutluluğumuzdur. Bu yüzden fakir ile zengin arasında yine bir köprü olmaya çalıştık. Muhtaçların ihtiyaçlarını karşılamak için bize başvuran hayırsever halkımız, yaptıkları yardımlarla fakirlerin oruçlarını tutabilmelerine, hayırlarına ortak oluyorlar." dedi.

İlçe merkezi ve köylerde tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunduklarını dile getiren Demir, şimdiye kadar toplam 120 ihtiyaç sahibine yardım kolisi ulaştırdıklarını ve bu yöndeki çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.  (İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.