Kardeşlik futbol turnuvasında İHL birinci oldu

Kardeşlik futbol turnuvasında İHL birinci oldu

Muş Selam Der’in organize ettiği ’Selam Der 2015 Liseler Arası Kardeşlik Futbol Turnuvasında’ Muş Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu.

Muş Selam Der’in yaklaşık 2 haftadan bu yana Muş Merkez de organize ettiği Muş Selam Der 2015 Liseler Arası Kardeşlik Futbol Turnuvası oynanan final maçı ile sona erdi.

Toplamda 9 takımın katıldığı turnuvanın birincisi Muş Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

Turnuvanın Final maçı ise Muş Anadolu İmam Hatip Lisesi ile İMKB Lisesi arasında oynanan çekişmeli bir oyunla sonuçlandı.

Çekişmeli bir oyun sonrası turnuva birincisi olan İHL ile 2. olan İMKB oyuncuları, Muş Selam Der Eğitim komisyonu tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Oyunculara kitap setinin de hediye edildiği piknikte kısa bir konuşma yapan Muş Selam Der yetkililerinden Bülent Balkaya; turnuvayı yapmalarındaki amaçlarının gençler arasında kaynaşmayı sağlamak ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu söyledi.

2015 yılı Liseler arası Selam Der Kardeşlik turnuvasına katılmak için 9 takımın kendilerine başvuru yaptığını belirten Balkaya,  “ Bu çalışmalarda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten de gençlerimiz arasında güzel bir kardeşlik havası oluştu. Gençliğimizin durumu kötüye gidiyor. Gençler arasındaki diyalogu muhabbeti, kardeşliği ve sevgiyi pekiştirmek amacıyla bu turnuvayı düzenledik.  Elhamdülillah, hedefimize de ulaştığımızı düşünüyoruz.” dedi (Mustafa Bikeç-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.