Karlıova Mollaşakir köyü Tarlacık mezrasında mahsur kalan öğretmenler kurtarıldı

Karlıova Mollaşakir köyü Tarlacık mezrasında mahsur kalan öğretmenler kurtarıldı

Bingöl’ün Karlıova ilçesi Mollaşakir köyüne bağlı Tarlacık mezrasında yolda mahsur kalan öğretmenlerin imdadına Özel idare Ekipleri yetişerek otomobili köye kadar kepçenin ağzıyla iteledi.

BİNGÖL-Bingöl’ün Karlıova ilçesi Mollaşakir köyüne bağlı Tarlacık mezrasında yolda mahsur kalan öğretmenlerin imdadına Özel idare Ekipleri yetişerek otomobili köye kadar kepçenin ağzıyla iteledi.

 

Karlıova’ya bağlı Mollaşakir köyü Tarlacık mezrasında görevli öğretmenler, yolda mahsur kalınca imdatlarına İl Özel İdare Ekipleri yetişti.

 

Edinilen bilgiye göre Karlıova ilçe merkezinde Tarlacık mezrasına giden öğretmenler, aşırı kardan dolayı araçları kara saplandı. Tüm uğraşlar sonucu aracı çıkaramayan öğretmenler ile araçlarını İl Özel İdare Ekipleri kurtardı.

 

Aşağısı uçurum olan yerde kara saplanan otomobilin  ön kısmına iş makinesi geçemediği için, aracı köye kadar itelemek zorunda kaldı. Aracın zarar görmemesi için iş makinesinin kepçesine kar doldurularak otomobilin arka kısmına dayatılıp, otomobil köye kadar itelenerek götürüldü. İlginç yöntemle aracın çekilmesini kameraya alan öğretmenler daha sonra köye yetişerek ders başı yaptı.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.