Karlıova Müftülüğünden kan bağış kampanyası foto video

Karlıova Müftülüğünden kan bağış kampanyası foto video

Bingöl Karlıova İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle kan bağışı kampanyası başlattı.

Karlıova ilçe Müftülüğü 18 Nisan’da düzenlenecek Kutlu Doğum Mevlidi münasebetiyle, Kızılay’la ortaklaşa bir gün süreyle kan bağışı kampanyası başlattı.

İlçe Müftülüğü önünde bekleyen Kızılay’ın Kan Bağış Aracı’na halkın yoğun ilgisi oldu. Bir gün serecek olan ve zaman zaman kuyruğun oluştuğu, kan bağışı kampanyasına katılan halka işlem sonrası tatlı ikramları yapıldı. Ayrıca İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez, kan bağışında bulunan halkı ziyaret etti.

Öte yanda Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez, ilçe Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek kendilerine gül verdi. Kutlu Doğum Haftasının tüm insanlığa ve tüm Müslümanlara hayırlar getirmesini dileyen Söylemez, “Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle bizlerde Karlıova ilçesinde, pek çok etkinliği hedefliyoruz ve bir çoğunu gerçekleştirdik. Bu sene dört farklı köyde Kutlu Doğum etkinliği düzenledik. Merkezde de Kutlu Doğum vesilesiyle kan bağışı kampanyası düzenledik. Resmi kurumlarımızı, hastalarımızı, okullarımızı ve buralarda çalışan arkadaşlarımıza Kutlu Doğum’un simgesi haline gelen gül taktim ettik.” dedi.

Söylemez, 18 Nisan’da Karlıova’da ‘Hz Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı’ konulu bir konferans düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.İLKHA










HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.