Karlıova yolunda kaza: 2 ağır yaralı

Karlıova yolunda kaza: 2 ağır yaralı

Bingöl-Karlıova yolunda bir aracın takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi ağır şekilde yaralandı.

BİNGÖL - Karlıova'dan Bingöl istikametinde girmekte olan 39 NM 009 yurtdışı plakalı özel araç Boncukgöze(Boran) mevkiinde viraja süratli girmesi sonucu araç takla attı. Kazada araçta bulunan iki kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Karlıova'dan Bingöl istikametine gitmekte olan araç yeni yapılan yolda aşırı süratten dolayı virajda taklalar atarak yol ortasında durdu. Araçta sıkışan Konya nüfusuna kayıtlı Mheryan Nigyar(51) adlı bayan sürücü ile yanında bulunan Ali karabacak(55) yoldan geçen vatandaşların yardımı araçtan çıkarıldı.

Vatandaşların haber vermesi ile olay yerine gelen ambulans ile Karlıova Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaza sırasında sürücü mahallinde bulunan hava yastığının açılmamasının Nigyar'ın başından ve ayaklarından ağır şekilde yaralanmasına neden olduğu öne sürüldü.

Yolda geçen vatandaşlardan Deniz Bingöl, "Araç yukardan takla atarak aşağıya kadar gelip durdu, yaralıların durumları bayağı kötüydü, araçta sıkışmışlardı. Yolda geçen arkadaşlarla çıkardık. Olay yerine gelen ambulansla Bingöl e sevk edildi, ama bayanın durumu çok kötüydü." dedi.

Olay yerine gelen Karlıova Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.( Nihat Kanat/ Bülent Temiz-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.