Kilis Valisi patlama ile ilgili bir açıklama yaptı

Kilis Valisi patlama ile ilgili bir açıklama yaptı

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Suriye tarafından atıldığı iddia edilen roket mermisi ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Kilis’te Suriye tarafından atıldığı iddia edilen roket mermisinin bir eve isabet etmesi sonucu meydana gelen patlamada 1 kadın ile 1 çocuğun yaralanması olayıyla ilgili Kilis Valisi Süleyman Tapsız bir açıklama yaptı. Tapsız, yayımladığı açıklamada yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Kilis’te meydana gelen patlamaya ilişkin bir açıklama yapan Vali Tapsız, “Bu sabah 09.30 sıralarında Suriye’den geldiği tahmin edilen 1 roket mermisinin ilimiz merkez Karaali Mahallesi Türbedar Sokağa düştüğü anlaşılmıştır.” dedi.

Patlamanın yaşandığı mahallede bulunan bazı binalarda hafif düzeyde hasarın oluştuğunu belirten Tapsız, “Olay sırasında 2 kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış ve Kilis Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.” ifadelerini kullandı.

Olay sırasında yaralanan vatandaşlara acil şifalar dileğinde bulunan Tapsız, patlamaya ilişkin soruşturmanın ise devam ettiğini kaydetti.

Öte yandan, olayda yaralananların isimleri ile ilgili her hangi bir bilgi verilmezken, olayda yaralananların 18 yaşında bir bayan ile 14 yaşında Suriye uyruklu bir kız çocuğu olduğu öğrenildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.