Konya Umut Kervanı Ramazanda yüzleri güldürdü

Konya Umut Kervanı Ramazanda yüzleri güldürdü

Konya’da yardım faaliyetlerinde bulunan Umut Kervanı Gıda Bankası, toplamda 105 aileye yardımda bulunarak rahmet ayı Ramazanda da muhtaçların yüzünü güldürdü.

Umut Kervanı Yardım Platformuna bağlı Konya Umut Kervanı Ramazan ayında yapılan yardımları ve Haziran ayında yapılan yardım faaliyetlerinin raporunu açıkladı.

Konya Umut Kervanı Başkanı Ferit Akkuş yaptığı açıklamada, rahmet ayı Ramazanda muhtaç ve mağdur ailelerin yüzünü bir nebzede olsa güldürdükleri için kendilerini bahtiyar hissettiklerini söyledi.

Akkuş, “Ramazan ayının hemen arefesinde dağıttığımız gıda paketleriyle muhtaçların Ramazana hazırlıklı girmesi bizim temennimizdi. Birçok ailenin ciddi sıkıntıları vardı. Belki sahur ve iftarda yiyecek malzemeleri tükenmişti. Bizi bu yönde bir gayrete getirdiği için Allah’a hamd olsun.” dedi.

Ramazan ayında yapılan yardımların detaylarını açıklayan Akkuş, “Haziran ayında yani Ramazanda 15 aileye Ayakkabı, 15 Aileye et, 75 aileye ise gıda paketi olmak üzere toplamda 105 aileye yardımda bulunduk. Tamamen hayırseverlerin yardımlarıyla ve kendi imkânlarımızla yaptığımız bu yardımlara maddi ve manevi katkıda bulunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah onları razı olduğu kulların içine alsın. Hayırlı işlerde bizi muvaffak kılsın.” diye konuştu. (Hamza İRASUL - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.