Kur'an-ı Kerim'i elinden bırakmadı

Kur'an-ı Kerim'i elinden bırakmadı

İstanbul’dan Irak’ın Erbil kentine giden yolcu otobüsünün şarampole yuvarlandığı ve 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada,bir yolcunun beraberinde taşıdığı Kur'an-ı Kerim'i elinden bırakmaması, fotoğraf karesine yansıdı.

İstanbul’dan Irak’ın Erbil kentine giden yolcu otobüsünün, Şırnak’ın Silopi ilçesi ile Habur Sınır Kapısı arasındaki çevre yolunda şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 3’ü çocuk 9 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 38 kişi de yaralandı.

Kaza haberinin duyulması üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, sağlık ekibi, jandarma, polis ve itfaiye sevk edildi.

Devrilen otobüsün altında kalan yaralıların çıkarılması için itfaiye ve jandarma seferber oldu. Kaza sonrası yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların kurtarılması esnasında İlke Haber Ajansı Muhabiri Ahmet Uçar'ın objektifine yansıyan karelerden biri ise duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

9 kişinin hayatını kaybettiği kazada, ayağında ayakkabısı olmayan ve çevresini çaresiz gözlerle izleyen bir gencin, olay yerine gelen asker tarafından kaza mahallinden uzaklaştırılırken Kur'an-ı Kerim'i elinde sıkıca tutması takdirle karşılandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.