Mahkûm ailelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup

Mahkûm ailelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup

28 Şubat ve FETÖ mağduru mahkum aileleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’a mektup yazarak yaşadıkları mağduriyetleri dile getirdi.

28 Şubat ve FETÖ Mağduru İslamî kimlikli mahkûmların aileleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan’a mektup yazarak yaşadıkları mağduriyetleri dile getirdi.

İslami hizmetlerinden dolayı Derin Devlet ile FETÖ'cü hâkim, savcı ve polisler tarafından kurulan kumpaslarla cezaevine atılan mahkûmların yakınları, yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a mektup yazdılar. Yakınlarının kumpaslarla yıllardır, zindanlarda haksızca tutulduklarını anlatan aileler, “Af değil, yeniden yargılanma istiyoruz” diyerek adaletin herkese olması gerektiğini belirtiler.

Cezaevinde bulunan Hasan Kutulman, Salih Kişi’nin yakınları; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a yazdıkları mektupları postalamak için Bingöl Genç caddesi üzerinde bulunan Merkez Postaneye geldiler.

Mektupların gönderilmesinin ardından postane önünde kısa bir açıklama yapan aileler, yıllardır, zindanlarda haksızca tutulan çocukları için “Af değil, yeniden yargılanma istiyoruz” diyerek adalet talebinde bulundular.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.