Mardin’de mahalle bekçileri kaza yaptı: 1 ölü

Mardin’de mahalle bekçileri kaza yaptı: 1 ölü

​Mardin’de çarşı ve mahalle bekçilerin bulunduğu araç kaza yaptı. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Mardin merkez Artuklu ilçesinde otomobilin kontrolden çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mardin’den Kızıltepe’ye seyir halinde olan 34 GT 1603 plakalı otomobil, İstasyon Mahallesi’ndeki Araç Muayene İstasyonu önünde sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan otomobil, refüje çarptıktan sonra karşı yola savrularak durdu. Kazayı gören vatandaşlar, 112 acil servis ekiplerine haber vererek, yaralıların yardımına koştu.

Kazada yaralanan çarşı ve mahalle bekçileri Ahmet Çelik ile Emrah Turan, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede yaralılara yapılan tüm müdahalelere rağmen Ahmet Çelik hayatını kaybetti. Yaralı Emrah Turan’ın tedavisine ise devam ediliyor.

Kaza ile ilgili polis inceleme başlatırken, vefat eden bekçinin cenazesi Kızıltepe’de bulunan Seyda Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Çeçan Mezarlığı’nda defnedileceği öğrenildi.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.