Muş Selam Der Ramazan öncesi muhtaç aileleri sevindirdi

Muş Selam Der Ramazan öncesi muhtaç aileleri sevindirdi

Muş Selam Der Gıda Bankası, Ramazan ayı öncesinde muhtaç aileleri sevindirdi.

Kurulduğu günden bu yana zengin ile fakir arasında köprü olma vazifesi gören Muş Selam Der Gıda Bankası, yardımlarına aralıksız devam ediyor.

Ramazan öncesi yapılan yardımlar hakkında bilgi veren derneğin yardım komisyonu başkanı Bülent Balkaya, Ramazan öncesinde yardıma ihtiyacı olan 80 aileye yardım ettiklerini söyledi.

Yardım çalışmaları ile ilgili bilgi veren Balkaya, “Her yıl yaptığımız gibi, bu yıl yine Ramazan ayı öncesi ve Ramazan ayı içerisine yayacağımız fakir ve muhtaç ailelere yönelik yardımlarımızı başlamış bulunmaktayız. Öncelikle her yıl bizler aracılığıyla fakir ve muhtaç ailelerin yüzünü güldüren tüm hayırsever halkımıza derneğimiz adına teşekkür ediyoruz. Gerçekten de varlıklı hayırsever halkımızın, muhtaç ailelerin yüzünü güldürmek,  bir yetimi sevindirmek gayesiyle nasıl bir yarış içerisine girdiklerine ve ne derecede bir gayret sarf ettiklerine şahitlik ediyoruz.” dedi

Ramazan ayına girmeden önce, şuan itibariyle 80 aileye yardım paketlerini ulaştırdıklarını kaydeden Balkaya, “Yardımlar, bizim vasıtamızla muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere hayırsever halkımızın yapmış olduğu yardımlardır. Bu durumda bizler hizmet noktasında sadece bir köprü vazifesi gördük” ifadelerini kullandı.

Yardımlarının Ramazan ayı içerisinde de devam edeceğini söyleyen Balkaya, “Hayırsever tüm halkımızı beraberce muhtaçların yüzünü güldürerek hayır dualarını almaya ve bu vesileyle Allah’ın rızasını kazanmaya davet ediyoruz. Rabbimizin, yapılacak olan yardımları şimdiden dergâhında kabul buyurmasını dilerken, bu ayın İslam ümmetinin birlik ve beraberliğine vesile olması, İslam ümmetinin arasındaki fitnelerin kalkmasına vesile olması temennisiyle, tüm halkımızın Ramazan ayı mübarek olsun.” şeklinde konuştu. (Mustafa Bikeç - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.