Muş'ta hırsızlar ve sigara kaçakçılarına operasyon

Muş'ta hırsızlar ve sigara kaçakçılarına operasyon

Muş'ta Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün vezne odasından çelik kasanın çalınmasıyla ilgili 2 şüpheli yakalanırken, sigara kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonlarda ise 12 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Muş'ta 13 Ocak 2018 tarihinde Muş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün vezne odasındaki çelik kasanın kırılarak içerisinden 2 bin 900 TL para çalınması olayı ile ilgili olarak; polis tarafından yapılan araştırmalar sonucunda; tespit edilen 2 şüpheliden birinin 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan bir yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu, şahıs hakkında daha önce de çelik kasa hırsızlığından adli işlem yapıldığı Ş.O. adına sahte nüfus cüzdanı kullandığı tespit edildiği belirtildi.

Her iki şüphelinin de yapılan çalışmalar neticesinde Muş Merkez'de yakalandığı ve şahıslardan birisinin çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklandığı, birinin de Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakıldığı bildirildi.

Olayın diğer şüphelilerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Öte yandan Muş polisince farklı tarihlerde yapılan çalışmalarda; 3 araç ve 6 işyerinden toplam bin 860 paket gümrük kaçağı sigaranın ele geçirildiği ve 12 kişi hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.