Mustazaflar Cemiyeti Adana Şubesi yeni hizmet binasını açtı

Mustazaflar Cemiyeti Adana Şubesi yeni hizmet binasını açtı

Mustazaflar Cemiyeti Adana Şubesi yeni hizmet binasının açılışını çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirdi. Açılışa HÜDA PAR İl Başkanı ile TESSEP Başkanı da katıldı.

Mustazaflar Cemiyeti Adana Şubesi, Merkez Seyhan İlçesi Kıbrıs Caddesinde yeni hizmet binasını çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirdi. Açılışa Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Adana İl Başkanı Veysel Yavuz ve Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) Başkanı Salih Demir de katıldı.

Açılışı, HÜDA PAR Adana İl Başkanı Veysel Yavuz ve TESSEP Başkanı Salih Demir tekbirler ve salâvatlar eşliğinde gerçekleştirdi. Daha sonra kurbanların kesilmesiyle davetliler yeni dernek binasına geçti.

Veysi Sonkaya’nın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından TESSEP Başkanı Salih Demir bir konuşma yaptı. Demir, “Gayretiyle, fedakârlığıyla, kararlığıyla, duruşuyla, yiğitliyle hiçbir şeyden geri durmayarak sadece ve sadece Allah’ın rızasını ihlâsla gözeterek bu mekânları açmaya dair kardeşlerimizin gayretlerini gördük. Rabbim emeklerinizi zayi etmesin, gayretlerimizi de artırsın ve bu konuda Rabbim bizi Furkan sahibi eylesin, Hakkı hak bilip hakka hakkınca teslim olmayı, batılıda batıl bilip batıldan da hakkınca uzaklaşmayı siz dava arkadaşlarıma ve bizlere nasip etsin.” dedi.

“Yüreğinizde taşıdığınız o cömertlik duyguları çok büyük”

Derneğin fedakârlıkla, cömertlikle ortaya çıkarıldığını ifade eden Demir, “İmkânlar dar, imkânlar kıt, ama buna rağmen sizin gayretleriniz, yüreğinizde taşıdığınız o cömertlik duyguları, o fedakârlık duyguları çok büyük elhamdülillah ve bunlar işlerin yürümesine zemin oluşturuyor. Kardeşlerimizin büyük emeği ile burası yapıldı. İmkânlar kısıtlı olsa da şöyle bir sahaya bakıyoruz, bir aşk var. İmkânlar kısıtlı ama aşk büyük, heyecan büyük, muhabbet büyük, dava büyük bütün bu güzellikler birleştiği zaman mü’min’in imkânları kısıtlıda olsa hedefleri büyüyor elhamdülillah.” şeklinde konuştu.

Davetlilere yapılan ikramların ardından açılış programı sona erdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.