Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi'nden Ramazan yardımı

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi'nden Ramazan yardımı

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu tarafından onlarca aileye gıda malzemesi yardımı yapıldı.

Ramazan ayının başlaması ile yardım çalışmalarını hızlandıran Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu çalışmalarına devam ediyor.

Yardım Komisyonu Başkanı Evren Kılıçaslan, Ramazan ayında yardım komisyonu olarak çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirterek, hedeflerinin, Ramazan ayında birçok aileye ulaşmak olduğunu söyledi.

Evren Kılıçaslan, "İnşallah bu hedefimize, komisyon üyelerimizin gayretli çalışmaları ve tüm hayırseverler kardeşlerimizin destekleri ile ulaşacağız.” dedi.

Amaçlarının hayırseverler ile yardıma muhtaç aileler arasında köprü olmak olduğunu belirten Kılıçaslan, “Her aileye 2 koli olmak üzere 40 aileye yardım kolileri teslim ettik. Ve kolilerin içinde her aileye birer piliç verdik. Ramazan ayı çalışmalarımız bu yaptıklarımız ile sınırlı kalmayacak. İlerleyen günlerde muhtaç ailelere yardımlarımızı ulaştırmaya devam edeceğiz. Varlıklı insanların bu gibi aileleri görüp yardım etmesi gerekir. Eğer zengin insanlar bir nebze olsun üzerine düşeni yaparlarsa fakir aile kalmayacaktır. Bunun için tüm Müslüman kardeşlerime sesleniyorum, yardımlarını esirgemesinler.” ifadelerini kullandı. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.