Otobüsü ‘seyyar dürümbüs’e çevirdi

Otobüsü ‘seyyar dürümbüs’e çevirdi

Şırnak’ın Silopi ilçesinde döner ustası Abdurrezak Aydemir, ilçede bir ilke imza atarak, yolcu otobüsünü ‘seyyar dürümbüs’ yaptı.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde 15 yıldır dönercilik yapan Abdurezzak Aydemir, ilçede bir ilke imza atarak otobüsü ‘Seyyar dürümbüs’e çevirdi.

Koltuklarını söktüğü otobüse, masa ve sandalye yerleştiren Aydemir, otobüsün içinin dekorasyonunu da ona göre dizayn ettiğini ve burada tavuk döner satışı yaptığını söyledi.

Aydemir, ‘’Bu işe ilk 2002’de atıldım. Silopi’de ilk dönerci dükkânını ben açtım.  Açmadan önce bayağı tepkiler geliyordu. Yani ‘tutturamaz, kimse gelmez’ diye. Ben de 'Bir ilk olalım, Silopi’de olmayan bir şeyi yapalım' dedim. Allah'a şükür 15 yıldan beridir yapıyoruz. Bu işe devam ediyoruz. Elimizin altında yetiştirdiğimiz 4 usta, kendi dükkânlarının sahibidir. Bir değişiklik daha yapalım dedik. Seyyar dürümbüs açtık. Dürümbüs hizmeti sunmaya başladık. Beklentilerimizin karşılığını Allah’a şükür alıyoruz.  Nasıl alıyoruz? Müşteri memnuniyetinden alıyoruz.  Çünkü gelen müşteri memnun olursa, biz de kazanıyoruz." ifadelerini kullandı

Makine mühendisliğinden resmi izin belgesini aldıklarını ifade eden Aydemir, "Hastane çevresinde eksiklik olduğunu düşündük. Hastaneye gelen vatandaşlarımız, burada böyle bir şey olmadığından çarşıya gelip yemek yiyorlardı. Biz de bu eksikliği tamamlayalım dedik. Başarının sırrı işine aşkla sarılmaktır. Ve biz işimize aşkla sarılıyoruz. Bu sektörde aynı protokol yemini gibi bir sözümüz var: ‘Hayatta yemediğimizi hiç kimseye yedirmeyeceğiz. İçmeyeceğimizi kimseye de içirmeyeceğiz.’ Dürümbüs aracımız normal bir otobüstü. İçindeki sandalyeleri söktük, makine mühendisliğinden projemizi aldık. Dürümbüs olarak, seyyar gezici gıda satışı izni alarak projemizi çıkarttık. Allah’ın izniyle bunu başaracağımıza inanıyoruz." dedi 

İLKHA












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.