Rehber TV'nin gündeme taşıdığı ihtiyaç sahibi 3 aileye yardım

Rehber TV'nin gündeme taşıdığı ihtiyaç sahibi 3 aileye yardım

Umut Der Tatvan şubesi, Rehber TV’de yayınlanan ‘’Umut Kervanı’’ programının gündeme taşıdığı ihtiyaç sahibi 3 aileye nakdi yardımda bulundu.

Umut Der Tatvan şubesi, Rehber TV’de yayınlanan “Umut Kervanı” programında mağduriyetleri gündeme gelen 3 aile için hayırseverlerden gelen yardımları ulaştırdı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Umut Der Tatvan Şubesi Başkanı Fesih Ulugöl, “Bir hafta önce Rehber TV’de ‘Umut Kervanı’ adlı programa Tatvan Umut Der şubesi olarak katıldık. Programda Tatvanlı üç ailenin durumunu VTR olarak verdik. Hayırseverler bu konuda bizleri yalnız bırakmadılar. Üç aile için gerekli yardımları bizlere ulaştırdılar. Biz de bize ulaşan nakdi yardım ile bir ailenin ödenmemiş bir yıllık kirasını ev sahibine verdik. 3 aileye yapılan nakdi yardımları da kendilerine teslim ettik.’’ dedi.

Varlıklı iş adamlarına ve Tatvan esnafına seslenen Ulugöl, "Tespit ettiğimiz mağdur aile sayısı çoktur. Gelin siz de bir mum ışığı yakın ve tespitli mağdur ailelere beraber ulaşalım.’’ ifadelerini kullandı.

Ulugöl, son olarak bu konuda yardım yapan ve kendilerine yardımlarını ulaştıran herkese teşekkürlerini iletti.    (Menderes Beysülen-İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.