Sabah namazında bir araya gelen gençler Halep için dua etti

Sabah namazında bir araya gelen gençler Halep için dua etti

Kâhta Gençlik Merkezi tarafından organize edilen sabah namazı programında bir araya gelen gençler ellerini Halep'e dua için açtı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca uygulanmakta olan ''Gençler Sabah Namazında Buluşuyor'' etkinliği kapsamında Kâhta Gençlik Merkezi’nin organize ettiği ve Kâhta'da ki STK’ların destek verdiği sabah namazı buluşmalarında Suriye ve Halep için dua edildi.

Celalettin Camisinde düzenlenen programda dua yapan emekli Kur’an Kursu Öğreticisi Bekir Koç, Suriye'de insanlık dramının yaşandığını söyledi.

Koç, "Tüm dünya Suriye’de yıllardan beri süregelen zulme seyirci kalmaktadır. Son günlerde Halep’te yaşananlar bizleri derin bir şekilde üzmektedir. Bizler sadece duamızda değil tüm imkânlarımızla kardeş Suriye halkının yanındayız. Onlara zulüm edenleri nefretle lanetliyoruz." dedi.

Kâhta Gençlik Merkezi Müdürü Nebi Bulut, ''Gençler Sabah Namazında Buluşuyor'' programların düzenli bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Bulut, Bu hafta ki programa Kâhta'da faaliyet gösteren ve "Halep’e yol açın" kampanyasını düzenleyen Sivil Toplum Kuruluşların destek verdiğini ve ellerin Halep için duaya kalktığını ifade etti.

Bulut, gençler başta olmak üzere programa katılan herkese teşekkür etti. (Ömer Faruk Aydın-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.