Şahin: Hizbullah HÜDA PAR'a Talimat Vermedi

Şahin: Hizbullah HÜDA PAR'a Talimat Vermedi

Dershanelerle ilgili tartışmalar sürerken Bugün Gazetesi'nde yer alan iftira içerikli haberi HÜDA PAR Sözcüsü ve Doğru Haber Gazetesi Yazarı Sait Şahin değerlendirdi. Şahin, güdümlü medyanın gayri ahlaki çıkar hesapları yaptığını ve huzuru bozduğunu söyle

Dershaneler tartışmalarının eğitim eksenli olmaktan çıktığını dile getiren HÜDA PAR Sözcüsü Sait Şahin “Maalesef dershane konusu bir eğitim meselesi ekseninde tartışılmıyor. Asıl sebepler masaya yatırılmıyor. Bunu Eğitimciler, aydınların tartışması daha makul olur.

Dershaneler yerine siyasi boyutu tartışılıyor. En büyük ahlak sorunudur. Siyaset ahlaklı olmalı ve ahlaki değerler korunmalıdır.  Medya bu konuda gayri ahlaki çıkar hesapları yaparak toplumsal huzuru bozuyor. Dershaneler siyasal ve iktidar ekseninde tartışılıyor bu hoş değil” dedi.

“Bu Tutum Gayri Ahlakidir”

Bugün gazetesinde çıkan haber ile ilgilide değerlendirmelerde bulunan Sait Şahin “Gazetelerin bu tip haberleri gayri ahlaki kullanması ve psikolojik bir baskı olarak gündeme getirmesi doğru değildir. Bugün Gazetesi’ni haberi korku ve gerginlik yaratmak amaçlıdır. Maksatları bu toplumda gerginlik yaratmak. Bu haber alelacele gündeme getirilmiş ve acemice servis edilmiştir. Hizbullah’ın HÜDA PAR’a talimat verdiği söyleniyor. Bu tamamen yalan bir haber ve aslı astarı yoktur” ifadelerini kullandı.

Korku ve Gerginlik Yaratmak İstiyorlar!

Bildiğiniz gibi siyasi partiler etüt merkezleri açamaz ve biz siyasi bir partiyiz böyle bir şey mümkün değil. Örgütsel talimatlarla bu olmaz. Bu haberde amaç tahrik, korku ve gerginlik yaratmaktır.

Herkes bir şekilde çamur atmaya çalışıyor. Hizbullah’ın devletle işbirliği yaptığı haberi korku ve gerginlik yaratma amaçlıdır. Böyle bir şey olmaz. Herkes HÜDA PAR’ın bu konuda tutumunu gayet iyi biliyor.  Bu tip haberler saçma istihbarat raporlarına ve raporlara istinaden güya hazırlanmış. Medya herkesi istediği gibi karalıyor” şeklinde konuştu.

Şahin sözlerini şu şekilde sürdürdü “Dershanelerin tartışılması söylediğim gibi doğru değil. Her iki tarafta Müslüman ve bu korunmalıdır. Fitneden uzak durulmalıdır. Karma eğitim başta olmak üzere eğitimin yapısı, kendisi tartışılmalı

İnancımıza kültürümüze yönelik zarar verici konuların tartışılması lazım. Her iki tarafta buna dikkat etmeli ve bu tartışmanın bu zeminde sürdürülmemesi gerekiyor.” (Hürseda Haber)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.