SERKA ile Ağrılı Çiftçiler, Uluslararası Kongreye katıldı

SERKA ile Ağrılı Çiftçiler, Uluslararası Kongreye katıldı

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ile Ağrılı çiftçiler, Antalya’da düzenlenen II. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi’ne katıldı.

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Ağrı Yatırım Destek Ofisi ile Ağrı ilinden 10 çiftçi, Antalya’da düzenlenen II. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi’ne katıldı.

8-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Başbakanlık Tanıtma Fonu, Tarım ve Gıda Konfederasyonu ile Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TÜMSİAD) işbirliğinde düzenlenen organizasyona üreticiler, gıda ve tarımsal işletme sahipleri, üretici birlikleri, tarımsal kooperatifler, yerel yöneticiler, sektörde söz sahibi birçok kurum ve kuruluş katılım sağladı.

SERKA, Ağrı ilinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerin iyi uygulama örneklerini görmeleri ve ürünlerini tanıtmaları amacıyla 10 çiftçinin ulusal ve uluslararası düzeyde öneme sahip olan söz konusu kongreye katılmasına katkıda bulundu.

Kongreye katılan ziyaretçi, sivil toplum kuruluşu ve kamu kurum kuruluşlarının üst düzey yetkilileri, bölgede yapılan yatırımlar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kongrede, Ağrı standının ilgi çektiği görüldü.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.