Şırnak Valisi Mehmet Aktaş görevine başladı

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş görevine başladı

​Valiler kararnamesiyle Şırnak Valiliğine atanan Mehmet Aktaş, görevine başladı.

Makam aracıyla kente gelen Vali Aktaş için valilik önünde karşılama töreni düzenlendi. Çiçeklerle karşılanan Aktaş'ı vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkan vekili, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar karşıladı.

Yapılan sıcak karşılama ve ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aktaş, Şırnak'ta hizmet etmek için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Aktaş, "Zamanında çok büyük sıkıntılar yaşamış, çok büyük bedeller ödemiş bir ilimiz. Bu nedenle bana sorarsanız birçok yerden daha fazla hizmete, ilgiye, alakaya ihtiyacı olan bir yer. Burada hep birlikte el ele vererek Şırnak’ımıza güzel hizmetler sunacağız. Şırnak’ımızı her yönü ile mevcut bulunduğu seviyenin çok daha üstüne çıkaracağız." dedi.

Şırnak'ın yeniden imarı için yatırımlar yapıldığını ifade eden Aktaş şunları kaydetti: "Şırnak'ın yeniden imar ve ihyası için ben iyi biliyorum ki hükumetimizin bu noktada çok büyük yatırımları var. Çok büyük kaynaklar bu bölgeye yönlendirildi. Başlamış olan yatırımlar bir an önce bitirilmesi için gayret göstereceğiz. Ayrıca yenileri içinde yine elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu kamu yatırımları içerisinde belediye yatırımları dahil olmak üzere bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacaktır. Şırnak ilimiz ve bütün ilçelerimiz, köylerimiz ve beldelerimiz şimdiki seviyelerinin çok daha üzerine çıkacaktır. Ayrıca yine Şırnak’ımızın ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesi içinde yine el birliği ile bir gayret göstereceğiz."

Hizmet alanında şeffaf ve iletişime açık olacaklarını söyleyen Aktaş, her vatandaşa kapılarının sonuna kadar açık olacağını bildirdi.

Aktaş, "Her bir vatandaşımızı bize rahatça ulaşabileceği bir ortamı sağlayacağız. Bizde her vatandaşımıza ulaşmanın gayreti içerisinde olacağız. Hiçbir vatandaşımız kendisini garip ve mahsun hissetmeyecek. Biz bunun mücadelesi içerisinde olacağız. Rabbim bizi bu hizmet yolunda mahcup etmesin. Şehrimizin bütün ilçeleri, beldeleri ve köyleri ile birlikte imarı için, hem alt yapıda hem üst yapıda imarı için yine el birliğiyle gayret edeceğiz. Bu kamu yatırımları içerisinde belediye yatırımları dahil olmak üzere bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacaktır." ifadelerini kullandı.

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.