Şırnaklı çocuklar İspanya’da Türkiye'yi temsil edecek

Şırnaklı çocuklar İspanya’da Türkiye'yi temsil edecek

Şırnaklı 22 genç futbolcu adayı, Barcelona’da yapılacak olan turnuvada Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.

Cizre’de genç 22 futbolcu adayı, İspanya'nın Barcelona kentinde 13-19 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenecek Costa Brava Futbol Turnuvası'na katılarak Türkiye'yi temsil edecek.

Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi, Cizre ilçesinde 13-14 yaş grubu çocukların katımıyla yaptığı elemeler sonucunda başarı sağlayan 22 kişi, Barselona'da düzenlenecek turnuvaya katılım sağlayarak Türkiye'yi temsil edecek. 13-19 Ekim tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenecek olan Costa Brava Futbol Turnuvası'na katılacak 22 kişi, önce İstanbul'a götürülerek Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin alt yapısında hazırlıklarını yapacak.

Çocukların antrenmanını izleyen Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İlçemizde önemli bir öğrenci potansiyelimiz var. Neredeyse nüfusumuzun üçte birinden fazlası bu güzel çocuk ve gençlerimiz oluşturuyor. Onları olumlu anlamada motive edebilmek için içerisinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri bulunan etkinlikleri de bizler destekliyoruz. Bu güzel çocukları İspanya’da yapılacak turnuvada hep beraber izlemiş olacağız. Ayrıyeten ülkemizde sadece Şırnak bölgesi ve ilçeleri tercih edilmiş. Onun için yetkililere destekleri için teşekkür ediyorum."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.