Siyonizm’in Hizmetinde olan CFR’nin Türkiye Ayağı

Siyonizm’in Hizmetinde olan CFR’nin Türkiye Ayağı

Dünyayı ekonomik ve siyasal açıdan yönetmek için kurulan ve Siyonizm’in hizmetinde olan CFR’nin Türkiye’deki faaliyetleri içinde yer alan isimler arasında muhafazakar kesimden iş adamlarının da olduğu ortaya çıktı.

Dünyayı ekonomik ve siyasal açıdan yönetmek için kurulan ve Siyonizm’in hizmetinde olan CFR’nin Türkiye’deki faaliyetini afişe eden Milli Gazete, CFR’nin Türkiye kolu Global İlişkiler Forumu’na ilişkin ilginç bir detaya daha dikkatleri çekiyor: Global İlişkiler Forumu ile İsrail Başkonsolosluğu aynı çatı altında komşuluk yapıyor. Öte yandan Türkiye’nin ekonomik açıdan ABD’ye bağımlılığının devamı için çalışan “CFR Turkey”in kurucuları arasında yer alan isimler de hayli ilginç.

Siz de mi dedirten isimler...

Siyonist yapılanmanın Türkiye ayağındaki muhafazakar isimler de oldukça dikkat çekici. ÜLKER markalarının bağlı olduğu Yıldız Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ile yine Yıldız Holding’in Başkan Yardımcısı Ali Ülker’in de aralarında bulunduğu çok sayıda muhafazakar(!) isim listede yer alıyor. 285 kişilik “CFR Turkey” listesinde yer alan bazı isimler ise şöyle; Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Kadir Has Üniversitesi Rektörü Mustafa Aydın, Sabancı Holding’den çok sayıda isim, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu eski Başkanı Cem Kozlu, Kale Grubu CEO’su Zeynep Bodur Okyay, ENKA Yönetim Kurulu Başkanı Agah Mehmet Tara, Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Canan Çelebioğlu Tokgöz.

Sorus’un Türkiye Temscilcisi de Listede

CFR’nin Türkiye şubesinin kurucuları arasında yer alan isimler bu kuruluşun nihai amacını gözler önüne seriyor. Bu isimlerden biri de karanlık bağlantılarıyla  öne çıkan eski Kültür Bakanı Talat S. Halman. Talat S. Halman, bir zamanlar, “Refah Partisi ikiye bölünsün, üçe bölünsün, ezilsin, yok edilsin, moleküllere ayrılsın” diyecek kadar küstahlaşmıştı. Kuruluşun, Türkiye ayağında yer alan bir diğer isim ise Hakan Altınay. Yahudi asıllı spekülatör George Soros’un Türkiye’deki kolu olan Açık Toplum Enstitüsü’nün başındaki isim de Hakan Altınay. Soros aynı zamanda Türkiye’de TESEV; Açık Radyo, Açık Site, Bianet, Umut Vakfı, AÇEV, Tarih Vakfı ve Avrupa Hareketi’ne de mali destek verdiği ifade ediliyor.

Çarpıcı Bir Örnek

Siyonizmin dünya üzerindeki en etkin ve karanlık örgütlerinden CFR’nin Türkiye faaliyetlerini yürüttüğü adres, tam anlamıyla “tencere yuvarlandı, kapağını buldu” dedirtiyor. Derin Siyonizm’in hizmetkârı CFR’nin Türkiye kolu Global İlişkiler Forumu, İsrail İstanbul Başkonsolosluğu ile aynı çatı altında bulunuyor. Bu durum, Siyonizm hizmetkârlarının amaç birliği yanında mekan birliği de yapmalarına çarpıcı bir örnek olarak görünüyor.

Talat Halman’ın 1997 tarihli yazısı

TALAT Sait Halman’ın 30 Nisan 1997 tarihli Milliyet gazetesindeki yazısı, ‘Refahı bölmek’ başlığını taşıyordu. Ona göre Refah’ı iktidardan indirmek ve kapatmak yetmez birkaç parçaya bölmek gerekiyordu. Halman, hazin köşe yazısında, “Hükûmetin (Refah-Yol’u kastediyor) akıbeti ne olursa olsun, RP’nin bölünmesi, parçalanması, ülkemizin siyasi geleceği açısından hayırlı olacaktır” diyordu. Halman hızını alamayarak yazısının sonunda: “Milletçe, okuyalım üfleyelim de, birleşik din cephesi delinsin, bölünsün, parçalansın” temennisinde bulunuyordu. Ne yazık ki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yeniden başlatma kararı aldığı Çankaya Sofrası geleneğinin ilk konuğu olarak da Talat Halman’ı köşkte ağırlamıştı.

Dünyayı ekonomik ve siyasal açıdan yönetmek için kurulan ve Siyonizm’in hizmetinde olan CFR’nin Türkiye’deki faaliyetini afişe eden gazetemiz, CFR’nin Türkiye kolu Global İlişkiler Forumu merkezinin yerini görüntüledi. Türkiye’nin ekonomik açıdan ABD’ye bağımlılığı için çalışan bu kurumun kurucuları arasında yer alan isimler de hayli ilginç. İlginç olan bir diğer husus da Global İlişkiler Forumu ile İsrail Başkonsolosluğu’nun aynı çatı altında olması.

Soros’un Sağ Kolu da Kurucular Arasında

Kurucular arasında yer alan bir diğer isim ise Hakan Altınay. Macar asıllı ABD’li finans spekülatörü ve Yahudi girişimci George Soros’un Türkiye’deki ayağı olan Açık Toplum Enstitüsü’nün başındaki isim de Hakan Altınay. Uluslararası düzeyde açık toplumu hedefleyen enstitü, sivil toplum örgütlerinin, uluslararası kurumların ve hükümet temsilcilerinin bir araya geldiği geniş katılımlı bir açık toplum ağı oluşturmayı amaçlıyor. Yahudi çıkarlarını koruyan enstitü aynı zamanda 1984 yılından beri faaliyet gösteriyor… Soros aynı zamanda Türkiye’de TESEV; Açık Radyo, Açık Site, Bianet, Umut Vakfı, AÇEV, Tarih Vakfı ve Avrupa Hareketi’ne de mali destek veriyor. Gürcistan ve Ukrayna’daki devrimleri Soros’un finanse ettiği de bir başka ayrıntı. 

Dünyanın en derin yapılanmalarından biri olan CFR, (Council on Foreign Relations-Dış İlişkiler Konseyi) hızla büyüyerek Türkiye’de de kurulmayı başardı. Bir dönem Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da konuk olduğu CFR adlı kuruluş, dünyayı yönetme arzusundaki Siyonizm’in gözle görülebilir en önemli yapılarından biridir. Yapı Kredi Plaza D Blok’ta faaliyet gösteren bu kurum Türkiye’de Global İlişkiler Forumu (GİF) adı ile örgütlenerek CFR Turkey olarak tanımlanıyor.

“Refah Partisi ikiye bölünsün, üçe bölünsün, ezilsin”

Council on Foreign Relations, CFR – Dış İlişkiler Konseyi’nin Türkiye ayağı olan CFR Turkey’in 285 isimden oluşan listesinde ise oldukça şaşırtıcı isimler bulunuyor. Dünyanın en derin ve en etkili Siyonist yapılanmasının Türkiye ayağındaki muhafazakâr isimler de oldukça dikkat çekici. ÜLKER markalarının bağlı olduğu Yıldız Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ile yine Yıldız Holding’in Başkan Yardımcısı Ali Ülker’in de aralarında bulunduğu çok sayıda muhafazakâr(!) isim listede yerlerini almış durumda. Din düşmanlığıyla tanınan eski Kültür Bakanı Talat S. Halman da bu isimler arasında yer alıyor. Halman, bir zamanlar “Refah Partisi ikiye bölünsün, üçe bölünsün, ezilsin, yok edilsin, moleküllere ayrılsın” demişti. Halman’ın bu çıkışı tepkilere neden olmuştu. (Milli Gazete)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.