Tarsus'ta trafik kazası: 1 ölü

Tarsus'ta trafik kazası: 1 ölü

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir pikabın, motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hamile bir bayan hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.

Alınan bilgilere, saat 00:30 sıralarında D-400 Karayolu Huzurken-Tarsus istikametinde seyir halinde olan ve üzerinde Suriyeli bir bayanın da bulunduğu,  Suriye uyruklu Cemil Rahman yönetimindeki 33 AJD 85 plakalı motosiklete iddialara göre, aynı istikamette seyir halinde olan bir pikap çarptı.

Çarpmanın etkisiyle direksiyon kontrolden çıkan motosiklet yolda savrulmaya başladı.  Meydana gelen kaza sonrasında vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan 112 Acil sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, motosiklet üzerinde yolcu olarak bulunan ve hamile olduğu öğrenilen bayanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Cemil Rahman olay ise  112 Acil ekipleri tarafından ambulansla  Medical Park Tarsus Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından hayatını kaybeden   ismi öğrenilemeyen Suriyeli bayanın cenazesi Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis kazadan sonra kayıplara karışan beyaz renkli pikabın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.  (İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.