Tarsus zabıtasından kaldırım denetimi

Tarsus zabıtasından kaldırım denetimi

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler “Yaya Trafiğini Rahatlatıcı” nitelikte çalışmalar kapsamında kaldırım denetimleri yaptı.

Kaldırım işgalini önlemek amacı ile zabıta ekipleri tarafından ‘Kaldırım Temizleme ve İşgalleri Önleme Uygulaması’ yapıldığını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşların kaldırımları rahat kullanması için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Can, son günlerde kaldırımlarla ilgili Zabıta Müdürlüğüne gelen yoğun şikâyetler üzerine, zabıta ekiplerinin yayaların kullandığı kaldırımların temiz olması için denetimler yaptığını söyledi.

‘Sarı Çizgi’ uygulamasına esnafların ve dükkan sahiplerinin uymasını ve gelişigüzel kaldırımların işgal edilmemesini söyleyen Can, “Ali Menteşoğlu Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi, Adana Caddesi, Mersin Caddesi ve Atatürk Caddesi ile Yarenlik alanında kaldırım işgalleri ile ilgili çalışmalar yapıldı ve kaldırımı işgal eden esnaflara Belediye Zabıta Tembihnamesi’nin 39. Maddesi hükümleri hatırlatılarak kaldırım üzerindeki sergi amaçlı mallar kaldırıldı” dedi.   (İLKHA)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.