Tatvan'da su baskınlarına müdahale

Tatvan'da su baskınlarına müdahale

​Tatvan Belediyesi, ilçe merkezinde iki gün boyunca aralıksız devam eden sağanak nedeniyle oluşan su taşkınlarına müdahale etti.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde oluşan su taşkınlarına müdahale etti. Bölgede başlayan sağanak yağış zaman zaman şiddetini arttırdı. Şiddetli yağmurdan dolayı bazı su kanallarında tıkanma meydana geldi.

Ekipler, kent merkezinde aralıksız devam eden şiddetli yağışlardan dolayı oluşan su taşkınlıklarına müdahale etti. Tıkanan rögarlar açılırken, suların biriktiği noktalarda ise iş makinelerinin yardımıyla su tahliyesi yapıldı.

Yağışlardan dolayı belediye bünyesindeki iş makineleri ve vidanjörler aralıksız çalışma sürdürürken, yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklar  ve olası su baskınlarına karşı gerekli önlemlerin alındığını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fetah Aksoy, ilçe merkezinde vatandaşların mağdur olmaması adına yoğun mesai harcadıklarını, yer yer su taşkınları nedeniyle tahrip olan yolların ise en kısa sürede yapılacağını söyledi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.