Tatvanlı öğrencilerden Kutlu Doğum etkinliği

Tatvanlı öğrencilerden Kutlu Doğum etkinliği

Bitlis'in Tatvan ilçesinde lise öğrencileri düzenledikleri Kutlu Doğum etkinliğiyle Hz Muhammed'in (sav) andı.

BİTLİS - Tatvan Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından, ‘Kutlu Doğum’ etkinliği düzenlendi.

 

Hüseyin Çelik Anadolu Lisesinin konferans salonunda sabah ve öğlen ayrı ayrı düzenlenen ‘Kutlu Doğum’ etkinliğine öğrenci ve öğretmenler büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği ‘Kutlu Doğum’ etkinliği kapsamında şiirler okundu, tiyatro gösterileri düzenlendi ve Peygamber efendimizin hayatı ve kutsal emanetlerin yer aldığı slayt gösterisi sunumu yapıldı.

 

Programda, kısa bir açıklama yapan Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Önder, etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Önder, “Gerçekten böyle anlamlı bir haftada efendimizi bu denli güzel bir etkinlikle anmak son derece önemlidir. Ben gerçekten etkinliği çok beğendim. Beklentilerimizin çok üstünde güzel bir anma etkinliği oldu. Ben bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

İlahilerin seslendirilmesiyle devam eden etkinliğin sonunda, yapılan çekilişle öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılıp; 3 ayrı kategoride düzenlenen yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.   (Şükrü Tontaş - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.