Torunlarına bakan dede yılın babası seçildi

Torunlarına bakan dede yılın babası seçildi

Ağrı Nurettin Dolgun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, oğlunu ve gelinini trafik kazasında kaybettikten sonra torunlarına bakan yaşlı adamı 'Yılın Babası' seçti.

AĞRI - Ağrı Nurettin Dolgun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından düzenlenen etkinlikte, oğlunu ve gelinini trafik kazasında kaybettikten sonra torunlarına bakan yaşlı adam ‘Yılın Babası’ olarak seçildi. 

 

Programa; İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Demirkıran, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat İbik, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Nuri Aktaş, şube müdürleri, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“Bana Bir Masal Anlat Baba” slayt gösterisiyle başlayan program, öğrencilerin Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybedenleri anlatan tiyatro oyunu sahnelendi.

 

Programda İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, öğrenciler tarafından oğlunu ve gelinini trafik kazasında kaybeden ve torunlarına hem annelik hem de babalık yapan ve yılın babası seçilen Ahmet Fidan’a ödülünü verdi.

 

Liseler arası Kompozisyon Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere protokolün ödül vermesinin ardından program, sona erdi. (Hasan Özbay - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.