Türkiye aleyhine çalışan en önemli örgüt FETÖ'dür

Türkiye aleyhine çalışan en önemli örgüt FETÖ'dür

​Muş’un alt yapı projesinin temel atma töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye dışında Türkiye aleyhine çalışan en önemli örgütün FETÖ olduğunu söyledi.

Muş Belediyesi ek hizmet binasının açılışı ve alt yapı projesi için temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleşti. Temel atma ve açılış töreninde konuşan Bakan Özhaseki, Türkiye dışında Türkiye aleyhine çalışan en önemli örgütün FETÖ olduğunu vurguladı.

Açılış ve alt yapı projesinin temel atma törenine; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra, Muş Valisi Seddar Yavuz, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti Muş Milletvekili M. Emin Şimşek, Bitlis Milletvekili Vedat Demir, Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile vatandaşlar katıldı.

Törenden önce Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Muş Valisi Seddar Yavuz birer selamlama konuşması yaptılar. Vali Yavuz, konuşmasında ilçelerde PKK ile HDP’li belediye başkanlarının ilçelerde oluşturdukları tahribatları kayyum atamalarıyla gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Daha sonra kürsüye çıkan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yaptığı konuşmada, geçtiğimiz yıl yaşanan olayların hiçbir Avrupa ülkesinde yaşanmadığını ve Türkiye dışında Türkiye aleyhine çalışan en önemli örgütün FETÖ olduğunu belirtti.

Özhaseki, “Geçtiğimiz bir yıl içerisinde çok önemli olaylar yaşadık. Bunu hiçbir Avrupa ülkesi yaşamadı. Geçtiğimiz yıl içerisinde PKK’lı teröristlerin millete yaptıkları zulme son vermek amacıyla büyük bir hareket başlatıldı ve Allah’a Hamdolsun başardık. Geçtiğimiz yıl içerisinde FETÖ denen bir belayı yaşadık. Türkiye dışında, Türkiye aleyhine çalışan en önemli örgüt FETÖ’dür. Allah belasını versin. Sonra DEAŞ diye proje örgüt ortaya çıktı. Emin olun toparlama bir örgüt. Akidevi, felsefi ve dini bir temekli yok, oluşturdular. Kandırılmış gençleri getirip maaşa bağladılar. Onları bahane ederek tüm dünya buraya toplanıyor. 5 bin, 10 bin kilometre öteden buraya geliyorlar. Sınırı olmayan ülkeler Suriye’ye geliyorlar. DEAŞ’ın şahsında onlara diyorlar ki: ‘Bakın Müslümanlık bu. Sakın Müslüman olana inanmayın, Müslümanlar baş keser.’ Bunları söyleyerek insanları Müslümanlardan uzaklaştırmaya çalışıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Tören hediye takdimi ve belediye ek hizmet binasının açılışıyla son buldu.

İLKHA













Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.